Et bilde i ord.


#blogg #foto #makro #side2
 

Å tenke en tanke når jeg ser et bilde er noe jeg ofte gjør og på en annen blogg jeg har som ligger å hviler var det dette det handlet om. Det å lokke fram en følelse og en tanke via et foto burde flere gjøre. Det sender deg på en tankereise som kan få deg til enten å bli deprimert eller det helt motsatte, det vet du jo ikke før du har foretatt reisen.

Til meg sier bildet at ringener sluttet jeg kan utvide den der den er festet sammen, men det betyr at jeg må ta sjansen på at den ikke brister for da er det ikke sikkert jeg får den sammen igjen. Forblir ringen åpen forsvinner tryggheten inni og alt forsvinner ut gjennom åpningen. Men jeg kan utvide den ved å la løkken sitte å gli den nedover. Da blir ringen større samtidig som den trygge grensen fremdeles er der.

Min sinnsstemning er tung og derfor blir beskrivelsen tung. Ta frem samme foto en annen dag og du vil få en annen opplevelse, men minnet av den første gang vil alltid være der.

Ha en fin mandag.

 



 

8 kommentarer

Hanne

20.03.2017 kl.09:46

Hei.

Så fine bilder. Beskrivelsen av bildet føles riktig :) Og som du sier. Senere i dag eller i morgen kan det gi en helt annen mening. Jeg ser ringen rundt meg som er skjør. Jeg må ta vare på den for å kunne ta vare på det som spirer inni. Ringen kan fort slå sprekker.

Ha en fin Mandag.

Hilsen Hanne.

suttung

20.03.2017 kl.10:27

Hanne: Vi har samme tanke. Tusen takk for at du leste.

Hanne

20.03.2017 kl.10:34

:) Følger deg videre.

Blir fint å lese om dere og å se bildene.

Hilse fruen din og kos dere i dag :)

suttung

20.03.2017 kl.10:47

Hanne: Takk for det.

Hanne

23.03.2017 kl.15:54

Hei :)

Jeg fant nesten maken rusten ring som deg i dag. La inn link til bloggen din og dette innlegget på min. Men vet ikke om det går. Er ikke så god på dette her :)

Ha en fortsatt fin dag.

suttung

23.03.2017 kl.17:14

Hanne: Så moro det var :)
Koslig gjordt av deg <3 linken fungerte den.

Hanne

23.03.2017 kl.17:24

Tenkte på dere med en gang jeg så den og måtte ta bilde :)

Ja jeg så det da jeg hadde lagt det ut. Moro å få til noe man tror er vanskelig :)

suttung

23.03.2017 kl.20:50

Hanne: Alltid moro å mestre ting takk for at du tenkte på oss <3

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits