Når dagen bare forsvinner.

Vet egentlig ikke hvor det ble av denne dagen enda den ble lang. Vi var oppe før kl.7 fullt kjør med støvsuger og mopp. Hun var litt lat idag Eli 😊 så det var ikke mye hjelp å få. Jeg hadde så vidt parkert vaskebøtta da Sonja fra hjemmesykepleien kom susende inn på gårdsplassen. Koslig med nye ansikter og en god prat. Egentlig er dette litt " helseluksus " som jeg kaller det for jeg legger frem pillen og hun tar den sjøl så det er vel ikke så nødvendig nå. Det er jo ikke så mange som stikker innom her så det er litt moro også da.

Egentlig var planen treningssenteret idag, men vi leita så lenge etter en unnskyldning for ikke å dra så det ble ettermiddag før vi fant en. Vamp måtte jo ha en langtur idag og det fikk han. Vi fikk oss en tur på et sted vi ikke har gått før. Jeg var litt spent på om Eli kjente seg igjen, men trodde vel ikke det fordi vi hadde gått en omvei vi vanligvis ikke går pga elva. Nå derimot kunne vi gå på isen over elva. Jeg tok skamlig feil for noen hundre meter før vi var framme sa hun hvor vi var. Måtte smile litt for det var akkurat det jeg hadde håpet på. 

Det ble litt soving mens jeg gjorde middag for idag var hun trøtt og jeg også for den del. Som jeg har sagt så mange ganger før så begynner vår dag  på kvelden dagen før. I går var vi en tur hos mine foreldre så vi var hjemme litt for seint og da fikk ikke hun sine 2 timer med søvn før vi går til køys. Det ble 8 timer søvn og det ser jeg blir for lite for henne, 10 timer da er alt greit og hun er ikke trøtt på dagen. Rart så følsomt det er med den søvna, men slik er det. I kveld er vi i rute for nå sover hun i gostolen sin og det er bra. Vi fikk oss en runde Yatzy før hun sloknet, moro og fin måte trene hoderegning på. Kommer godt med den Yatzyspillinga for imorra skal vi ned på Helsetunet til vennene våre igjen og da blir det mer Yatzy. Rart, men disse besøksturene gleder vi oss veldig til, Vamp er også med og han har det veldig travelt med å komme seg utav bilen og over plassen. Det og kunne bidra med noe hos de eldre er noe som gir oss veldig mye glede og jeg tror det er viktig for Eli som har vært i et omsorgsyrke. Det med en bråstopp på det nå tror jeg hadde vært rett og slett skadlig. 

Slik var det at vår treningsdag ble søkk borte uten engang å bli savnet for vi hadde flere timer uteliv som erstatning. Mange bilder og hodet fullt av inntrykk blir bra det.

 


#blogg #alzheimer #helse #omsorg #kjærlighet #side2
 

 

11 kommentarer

Buroyfoto

20.03.2017 kl.21:09

Flott skrevet

suttung

20.03.2017 kl.21:46

Buroyfoto: Tusen takk og god kveld på deg.

Randi Annette

20.03.2017 kl.21:40

Et flott innlegg:) Og sårt på en måte. Ønsker deg en fin kveld.

suttung

20.03.2017 kl.21:46

Randi Annette: Takk skal du ha og god kveld til deg.

Rita

20.03.2017 kl.22:38

Härligt att läsa tänk vad djur och natur betyder för själen. Ha en god natt.

Seyran

21.03.2017 kl.01:14

Takk at du deler tankene og følelsene dine med oss... bra innlegg, ha en god natt :)

suttung

21.03.2017 kl.13:46

Seyran: Jeg hadde sovnet når du skrev :) takk til deg som leser.

Heidi

21.03.2017 kl.02:24

Så godt å lese at Eli overrasket deg med å kjenne seg igjen! Dette er jo god lesing, men samtidig er det sårt og vondt. Ønsker dere en flott dag på helsetunet i morgen 💐

suttung

21.03.2017 kl.13:45

Heidi: Vi har mye igjen og mye å gå på Heidi. Det ble en dårlig dag :( jeg tapte i Yatzi turneringa, men moro var det.

BareMonica

21.03.2017 kl.10:56

Flirte godt da jeg leste om deres leting etter en unnskyldning for å ikke trene! :D Herlig!

Høres ut om en god dag, men en liten opptur på "huskefronten" på turen, og tilbake i rutinen hjemme.

suttung

21.03.2017 kl.13:41

BareMonica: Hva gjør man ikke for å slippe ?

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits