Sitter du fast.

Veldig ofte er man ikke så fastlåst som man tror. Det er bare at vinduene i rommet er altfor små. Man har mistet perspektivet.

Gunnar Tjomlid

 Kameraet mitt  og vannflaska er det jeg trenger for å se muligheter der det før var tomt. Slik lader jeg opp batteriene og slik finner vi ro sammen Eli og jeg. Da vi satt der nede på krakken ved elva fant vi ut at vi hadde en ting felles........... Vi var gift med hverandre. 😂 jeg vet.............det høres dumt ut, men mange par har glømt dette. 

Fredagspils og egen kvalitetstid, ferietur med gutta/jentegjengen er ting som fjerner oss fra hverandre. 

Vi har aldri hatt egentid, vi er jo et par. Hva tror du hadde skjedd om vi ikke hadde hatt våre sterke bånd nå når krisen rammet for fullt? Vi hadde ikke noe valg vi mått få dette til for ellers hadde jo vår liv vært tomt og innholdsløst. Vi ha fått vår plass i solen som så mange ganger før bare med den forskjellen at denne gangen måtte vi. 

Vi sitter å ser på svenske "sinna snekkern " derfor tenker jeg på Anders sine visdomsord " 

Man kan ikke bare legge seg ned å dø.

Slik må det være, uansett hvor galt det er så skal man ikke bare gi opp. Man skal ikke være så redd for å være avhengige av hverandre det er jo nettopp derfor man er to. Vi to er avhengige av hverandre her vi bor i  jammerdalen som salige Jørgen kallte Fjell for her kommer ingen en bråtur innom på veg hit eller dit. Vi bor ikke i sentrum og her er det akkurat som på et byggefelt. Du ser naboen, men alle har nok med sitt. Slik har det blitt i dagens samfunn.

Det er ikke så lenge siden en dame ble funnet død i en blokkleilighet uten at noen hadde merket at hun hadde vært død ei uke. Om hun hadde vært ivrig Facebook bruker kan jo hende noen hadde savnet hennes " liker" Hun hadde vel fortjent at noen savnet henne.

Nå sporet det veldig av her, men jeg skriver rett i ruta og da kan det fort bli slik. 

Vi venter på denne.

 


#blogg #alzheimer#omsorg #kjærlighet
 

 

14 kommentarer

Jegmotverden

17.04.2017 kl.20:17

Utrolig bra skrivet

suttung

17.04.2017 kl.20:32

Jegmotverden: Tusen takk til deg.

BareMonica

17.04.2017 kl.21:00

Dere to har jo bare et fantastisk forhold, og jeg beundrer dere for det! :)

suttung

17.04.2017 kl.21:20

BareMonica: Takk for det.

Lillian

17.04.2017 kl.21:00

Jo forsåvidt enig, men man må ha litt egentid også. Om man skal være sammen 24/7 kan det bli for mye av det gode. Da rekker man ikke å savne. Savn er en ting en må kjenne på til tider. To personer må ha tid til å lade batteriene og det er veldig sjelden to trenger akkurat det samme for å få ladet sine batterier.

Jeg ser til tider koner som nekter sine utkårede gutteturer eller andre utskeielser. Jeg vet ikke om de liker å "herske" eller de rett og slett ikke stoler nok på dem. Disse utkårede blir da både sure og leie før de skulle dratt, for ikke å snakke om når de skulle vært borte og ikke minst etterpå. I motsetning til de som får lov, de er blide før de skal dra, så er de borte og smørblide når de kommer tilbake.

Sterke bånd blir dannet om man ikke tilbringer all tid sammen også. Det er hva man gjør i den tiden man er sammen som er vesentlig.

suttung

17.04.2017 kl.21:19

Lillian: Når jentene våre var små lå jeg mye i brakke for da jobbet jeg mye i Østerdalsskoger og Trysil så jeg vet godt hva savne er. Ukependling fra påske til elgejakta :) fritiden brukte vi alltid sammen noen ganger med hennes interesser noen ganger mine.

Helene

17.04.2017 kl.21:03

Veldig bra skrevet - og å "spore av" litt, kan mange ganger være veldig så bra..kan få frem mange gode poeng på det viset.. =)

suttung

17.04.2017 kl.21:20

Helene: Det er jo slik jeg er da vet du ;)

Sharone

17.04.2017 kl.21:15

Du skriver så fint!

suttung

17.04.2017 kl.21:21

Sharone: Takk for det <3

Stine Jensen

18.04.2017 kl.02:51

Det sitatet øverst likte jeg :)

Og du skriver like levende og sterkt som vanlig <3 Dere to altså <3

suttung

18.04.2017 kl.08:09

Stine Jensen: Takk for det <3

dvergpinschere i mitt hjerte

18.04.2017 kl.10:04

Ja, man skal være litt mer fornøyd med det man har! For man vet ikke hvor lenge man har det....:-)

suttung

18.04.2017 kl.13:27

dvergpinschere i mitt hjerte: Det skal man vet du :)

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits