Gledelig inngang til helga.

Kunne vel egentlig ikke fått så mye bedre start på helga for det er godt å se at Eli smiler og går over i latter. Hun har lest litt blogg igjen idag og hun kjente igjen seansen på tur gjennom nudiststranda.

Vi har mange fine minner fra våre 11 turer til kanarifugløya og jeg må nog innrømme at jeg leser Canariposten på leting etter nyheter og leilighetspriser. At det blir noe av å bo der i lengre perioder tror jeg knapt for Eli vil være hjemme og det som er bra for henne er på en måte best for meg. Samme gjelder det jeg blogget om igår. Hun vil at vi skal bruke dagene sammen. Det samme har det vært når noen av våre 3 jenter har tatt med mamma på en luftetur til Sverige, hun vil hjem nærmest med en gang. Samme hvor slitsomt det kan være så er det godt å vite at hun er så avhengig av meg, da vet jeg i hvertfall at vi har hatt et godt liv sammen. 

Idag har vi pakket 3 søppelsekker med alt for små klær og lagt de på plass i UFF containeren på gjennvinninga til glede for andre som de måtte passe på. Hun har mengder med klær og jeg hadde også noen som ikke passer lenger. Jeg har gått fra steinhard velltrente 80 kg til supersoft 80 kg utrent. 80 kg er kanskje ikke så mye, men for en tass på knapt 170 over havet er det nok. Det må bli en del turer på treningssenteret utover på oss. Klarer vi holde oss der 3 dager i uka en måneds tid så er det vunnet for å løfte jern likte vi godt begge to.

En annen ting som gjorde meg veldig glad idag var en ny Dagens Beste på Instagram, denne gangen var det i galleriet til bnw_sweden. Den har vært høyt på ønskelistalenge for der er det mye bra svartvitt. Slik var bildet mitt.

 


#blogg #foto #helse #alzheimer #demens #kjærlighet #omsorg #svartvitt #dagensbeste #side2 #bloggnorge
 

22 kommentarer

Eva

09.06.2017 kl.22:41

Godt at det er gode og glade dager :)

Og instagrambildet var flott :) Kjekt å oppnå Dagens Beste der du har ønsket det :)

suttung

09.06.2017 kl.22:44

Eva: Moro med slike dagens for det er så mange fine bilder.

maiken

09.06.2017 kl.22:56

Du tar jo noen utrolige bilder, så den fortjente du!

Smil og latter gir god energi....

Veldig gjenkjennende det du forteller at hun vil helst bare være hjemme og at hun bare vil være med deg. Alt annet blir utrygt.

Men hadde det ikke gått at noen var hjemme hos dere noen dager, eks. døtrene deres, og at du kunne bytte hjem av og til og hvile skikkelig ut? Jeg gjorde det med min far.....og mor fikk noen velfortjente uker...

suttung

10.06.2017 kl.09:28

maiken: Fin ide du gir, men her er det jobb og barn som vel gjør det umulig. Tror vel kanskje hun heller ikke ville slå seg til ro for vi er veldig innkjørte på det å bruke fritida sammen.

dvergpinschere i mitt hjerte

09.06.2017 kl.23:00

Så bra det ble litt latter! og synd med klær som blir for små...men sånn er det her også gitt...hihih.. Flott bildet! og gratulerer!! Jeg er ikke så flink å legge ut på insta..burde kanskje gjøre det mer...

suttung

10.06.2017 kl.09:26

dvergpinschere i mitt hjerte: De krymper til og med når merkelappen fremdeles sitter på. Mest moro med Insta.... er jo å få se så mye fine bilder fra hele verden. Jeg har mange fra Indonesia og der er det et rikt dyreliv. Så har jeg også fått mange fra Kenya av en eller merkelig grunn.

karidansen

09.06.2017 kl.23:24

Gratulerer med nok en dagens beste! Det er et FLOTT bilde! Du kan ha utstilling med bildene dine i et galleri en dag hvis du føler for det! Så moro at hun husket den seansen på nudiststranda! Du er ikke alene om å føle deg litt røtin. Det er ei kjerring her også som godt kunne ha vært i bedre form. Har KUN meg sjøl å skylde på. Men jeg bikker så vidt over 1,70 (hvis jeg ikke har krympet) og er ca 10 kg lettere enn deg! ;) (Men damer har jo mindre muskelmasse og mer fett på skrotten) For tre-fire år siden var jeg rundt fem kg mer....og det meste av det havnet på feil plass - det vil si rundt magan! Slikt merkes når en skal bøye seg og knyte skoa! ;) Vi har lett for å fokusere på utseendet når det gjelder vekt - men det er helsefaktoren som er viktigst.

suttung

10.06.2017 kl.09:22

karidansen: vi er ikke så vant til å ha så mye kroppsfett noen av oss. Vi har jo alltid drivi med noe aktivitet.

Heidi

09.06.2017 kl.23:37

Så herlig å høre at Eli husket "nudistene" og at hun ler ❤️ Du fortjener virkelig å få vist frem bildene dine, du er flink! 🙂

suttung

10.06.2017 kl.09:19

Heidi: Det var jo litt uvanlig for et par fra svarteste skogen å havne på en nudiststrand, men de hadde et område midt på den lange sandstranda og vi så aldri noe skilt. Det er jo et undet turområde. Litt ubehaglig å gå der.

vorden

09.06.2017 kl.23:39

Jeg er helt enig med dem, utrolig fint bilde :)

suttung

10.06.2017 kl.09:17

vorden: Tusen takk.

Helene

09.06.2017 kl.23:41

Så deilig å kunne starte helga sånn, da <3 Og gratulerer sååå mye med Dagens Beste..det var et utrulig fint bilde =D

suttung

10.06.2017 kl.09:16

Helene: Alltid moro når det blir en dagens. Jeg har en del svartvitt som jeg aldri har lagt ut.

Helga Sriskantharajah

10.06.2017 kl.07:27

Så deilig at dere fortsatt kan dele minnene fra livet deres sammen. Det er tydelig av det du forteller at Eli føler seg trygg hos deg - og det er godt både for henne og for deg.

Fint å kunne kvitte seg med skapfyll og vite at det kan komme andre til gode.

Gratulerer med "Dagens beste"! Et virkelig flott bilde :-)

suttung

10.06.2017 kl.09:10

Helga Sriskantharajah: Vi prøver å finne noe hver dag som hun kan smile litt av.

Iselin Renée

10.06.2017 kl.12:03

Utrolig fint bilde, godt å høre om de gode dagene :)

suttung

11.06.2017 kl.09:19

Iselin Renée: Tusen takk til deg ;-)

Marit

10.06.2017 kl.18:44

Liker bildene dine. :o) Og det du skriver, selv om det er trist at det er blitt som det er med Eli. <3 Tror likevel ikke at det er så mange som har opplevd en slik kjærlighet som dere har for hverandre, som ikke tar slutt etter noen år. Men det er kanskje fordi en ikke gidder å kjempe når de gode dagene blir litt overskyet. Alle tror at gresset er grønnere på den andre siden, men det er jo bare tull, det trenger bare litt vann og gjødsel innimellom. ;o)

suttung

11.06.2017 kl.09:19

Marit: Du vet ikke en gang kua går gjennom gjerdet sjøl om gresset er grønnere på andre sida. Man må bruke mye tid sammen. Hvorfor kan ikke turkameraten være den andre parten eller fredagspilsen nytes sammen med din beste venn som er din kjæreste. Vanskeligere er det ikke tror jeg. Vi er og har alltid vært sammen når vi ikke var på jobb, men vi er ikke kjærester hver dag for det. Noen ganger er man bare veldig gode venner.

Marit

11.06.2017 kl.09:29

Nei, helt enig, vanskeligere er det ikke. Men så er det det da, at ikke alle vil ha det sånn. De må ha litt frihet, noe som er bare deres. Der kona ikke har adgang. Har det heldigvis ikke sånn nå. <3 Så dette går forhåpentligvis bedre.

suttung

11.06.2017 kl.09:42

Marit: Det har jeg hørt mang menn jeg kjenner si at egentid er viktig for dem. Felles for dem alle er at de nå er skilt :-D Så egentida ble vel dyrekjøpt.

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits