Alzheimer smitter det ? 

Det er noe jeg tenker på litt innimellom Alzheimer smitter det tro ? Er det noe jeg lurer på så er det faktisk det for jeg har lagt merke til at folk trekker seg vekk litt når vi en sjelden gang prøver å være deltagere i et eller annet sosialt. Det er liksom ikke mange som slår av en prat og vi sitter der da og ser ut som om vi ikke passer inn. Nå er det sikker mer det at vi har hengt litt rundt i forskjellige media og det skal man ikke gjøre i de mørke skoger på østlandet.

Det dummeste man gjør er egentlig å stikke fram hode for det er mange som venter med sverdet for å kappe av det samme hodet. Snart 450 mer eller mindre vellykkede innlegg har jeg spydd ut her uten egentlig å ha oppnådd noe som helst hverken for oss eller demenssaken.

Egentlig så får jeg si i etterklokskapens tegn at det er veg kronen på verket av dummheter jeg har funnet på. Eneste trøsten er at jeg har fått en liten solid gjeng med folk som følger med bloggen min. Det jeg er nokså sikker på er at jeg neppe hadde gjordt det samme om igjen. Tror vel at snart skal både blogg og Facebookside få hvile i fred for nok er vel egentlig nok. Ut sommeren skal begge få leve, men det skal mye til for at det blir mere etter det.

Det er en enormt slitsom tilværelse å først skulle oppleve at den man elsker er i ferd med å forsvinne sakte å så i tillegg blogge om det. Jeg må ta et og annet hvileskjær i form av om noe annet. 

Imorgen blir det et intervju med en fra Pårørendealliansen å så er det siste gang vi gir mer ut til media. Det ble ikke noe mer fokus på de som er unge demente så da får det være bra. Jeg trodde faktisk at det skulle bli mer ut av det for det ville vært til  hjelp for de som kommer etter oss. For Eli og meg er det forseint uansett.

Det var jeg hadde på en dårlig dag med en ryggsekk som er alt for tung, men som jeg verken kan eller ønsker å ta av.

 

10 kommentarer

vorden

12.06.2017 kl.22:36

Du har gitt mye.. Det er lov å være sliten. Ja, det er veldig tungt den du bærer.. Stå på <3 <3

Anne-Berit

12.06.2017 kl.23:17

Förstår din frustration..men sammen kan vi dele på å bäre hverandres tunge börer. Kanskje?...

Jeg vet ikke;men å lette sitt hjerte kan hjelpe litt.

Ha en god natt❤❤

Anne-Berit

12.06.2017 kl.23:19

Förstår din frustration..men sammen kan vi dele på å bäre hverandres tunge börer. Kanskje?...

Jeg vet ikke;men å lette sitt hjerte kan hjelpe litt.

Ha en god natt❤❤

Ei_heks

12.06.2017 kl.23:44

Sender deg først en stor klemmmmmmmmmm. Jeg ville fyllt den med masse energi om jeg kunne. <3

Skjønner godt du er sliten og utkjørt og motløs, men det nytter! Selv når du ikke ser det, nytter det! Du vet hva som sies om sommerfuglen. Den slår med vingene og setter i gang vibrasjoner som vokser og kan starte en orkan. Du slår med vingene og ser ikke vibrasjonene som sprer seg. Det betyr ikke at de ikke er der.

Og folk er ofte dumme. Manglende kunnskap gjør at de ikke vet hvordan de skal forholde seg til noe og så holder de seg unna. Reddfor å såre, trå feil eller dumme seg ut. Uten å tenke på at ved å ta avstand, gjør de nettopp det. Men jeg tror det bare er en forsvarsmekanisme overfor ting vi ikke forstår.

Bloggen din forteller oss uvitende om ufordringene ved alzheimer. Jeg viste f.eks ikke at forutsigbarhet var viktig. Eller at det går an å glemme for en stund, for så å bli bedre igjen.

Dessuten har bloggen din en sideeffekt. Den er en rørende og vakker kjærlighetshistorie som viser i en kynisk verden at Den Store Kjærligheten fremdeles eksisterer. Og det trenger mange se. Like mye som de trenger å lære om alzheimer.

Jeg forstår behovet for pustepauser, men ikke slutt å dele i den tro at det ikke nytter. For det gjør det. Med små usynlige babysteps. <3

dvergpinschere i mitt hjerte

13.06.2017 kl.09:47

Forstår din frustrasjon..men det kan hende det blir mer fokus på sikt!! Det er ikke gjort i en fei noen ting..så jeg tror alt gjør, har noe for seg!! Men man ser det ikke med engang..Lykke til! og hold ut..det må du jo..og håper du får noen gode dager snart!

Thomas Frydenberg

13.06.2017 kl.12:06

Stå på, jeg heier på deg!

Torunn

13.06.2017 kl.12:39

Du gir. Og du oppnår mye. VELDIG mye. Helst uten at du er klar over det sjøl.

Ønsker dere en fin dag videre :)

maiken

14.06.2017 kl.02:30

Henger meg på det som Torunn sier her...

Synes det høres rart ut når du sier folk trekker seg vekk, for meg er det litt uforståelig....

Du har forresten ikke gjort noen dumheter med å sette søkelyset på unge Alzheimerrammede, vil nok vise seg mer etterhvert, for det er mange nå, og mange pårørende.

Jeg personlig håper du fortsetter å blogge, og jeg er veldig spent på å høre hvordan det går med Eli og deg, og er helt sikker på at det er mange som vil følge med dere. Du gjør en veldig viktig jobb!

suttung

14.06.2017 kl.15:51

maiken: Jeg fortsetter nok, men synes det er greit å ta hvert innlegg som det siste.

Belle-Vy

12.07.2017 kl.12:45

Bloggen din er svært verdifull 🌷🌼

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits