Kosemorgen idag.

Det var godt å våkne tidlig idag for sola varmet i østveggen under taket. Jeg har lest litt blogger idag så jeg vet hva dere driver med. Så var det drøssevis med kommentarer jeg skulle besvart,men jeg får vel ta det etter hvert. Velger ,eg jo også en toppblogger pr. dag og idag slang jeg innom nr.32 Ja ,ja de damene har litt å stri med og da er det jo nye opptak til " bloggerne " det går i. Skulle velønsket at det kom noen bloggere opp på toppen snart sart som ikke er så selvopptatte, men se det kommer aldri til å skje så lenge leserne trekkes etter overskriftene. Faktisk så er det en del nye mannlige bloggere som også prøver seg bevist på overskrifter med ord vi ikke liker at våre barn bruker. Nok om det for jeg gleder meg til å få ferdig ei hjemmeside jeg kan blogge fra som jeg styrer helt sjøl og da slipper å føle at dette skulle jeg ikke vært deltager i. 

Nå er vi snart klar for morgenturen vår og så blir det litt kledsvask og litt husvask. Noe som er litt rart er at nå begynner jeg også å bli litt lei Instagram enda bildene mine klarer seg bra der, med  det er dette med at det har blitt alt vanligere å kjøpe seg  💗 Det er for min del nok med " blogshouts" som jeg benytter også med stor motvilje. Uten det og deling på Tryneboka så.........

Godt å ha Flickr, men er på leiting etter et ikke Facebookstyrt og Yahoostyrt media å legge bildene mine på. Når heimesida seint om sider er klar flytter jeg alt dit. Det var det som snurrer inni hodet mitt en onsdag morgen.

Nå håper jeg ellers at regnet gir seg så vi og humlene får nyte av Rododendron vår før den har blomstret ut.

  

5 kommentarer

Eva

14.06.2017 kl.09:14

Jeg leser svært sjelden noen av toppbloggene. Har i grunnen nok med å komme meg gjennom listen av dem jeg følger ;) Og synes det er koselig :)

Men hadde for noen uker siden mitt livs besøk på toppbloggen også. Dvs, jeg lå der selv. Det var en kjekk opplevelse. Litt surrealistisk. Og det var da jeg tenkte at det er synd jeg ikke tjener penger på bloggen min.

Men, så er det jo det da, at skulle jeg begynne å tjene penger på bloggen min, så ville den vel blitt fryktelig selvopptatt den bloggen også ;) Mer enn den allerede er tenker jeg ;)

Jeg kjenner min besøkelsestid :)

Du minnet meg om Flickr. Jeg har jo en Flickr konto, men tror jeg har glemt passordet. Jaja, får finne ut av det en annen dag :)

Ønsker dere en flott dag, med godt vær :) Her hos oss ser det ganske greit ut akkurat nå :)

suttung

14.06.2017 kl.15:50

Eva: Jeg bryr meg ikke så mye om penga, men jeg vil ha det med den vesle gruppen yngre demente mer fram i lyset og tar gjerne imot en plass blandt topp 10 istedenfor som topp 200 :-D Topp 10 leser folk uansett tema. Men regner med at det nok aldri vil skje.

dvergpinschere i mitt hjerte

14.06.2017 kl.09:32

Ha en god ny dag! :-)

Ida Caspara

14.06.2017 kl.12:34

Ja er nok enig der at noen nye toppblogger kunne dukket opp nå. For ett nydelig bilde av en Rododendron du har knipset, de har så flotte farger :)) Ønsker dere en superfin dag <3

suttung

14.06.2017 kl.12:44

Ida Caspara: Tusen takk for det. Den er nær 30 år og for mengder med utgått kulturmelk

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits