Sein oppdatering.

Idag har vi gjordt alt mulig mellom regnbygene, men morgenturen fikk vi med oss mens ennå sola var framme. Mye klesvask for nå var det på tide med et sengeskift og det er en voldsom opplevelse for meg. Alle våre sengeklær er av samme fabrikat og dynetrekkene av den typen med åpning i enden. Rett og slett å grue seg til når det skal på igjen, men Eli har jo fortalt meg at jeg skal ta dem på vrange. Jeg trøstet meg litt med at det var lenge til kvelden. 

Vi har hatt mye innejobb idag for vi ligger etter med det meste, men idag tok Eli seg av kampen med støvsugeren. Sola tittet fram så jeg fikk tatt unna litt gress sjøl om det var for vått. Det gikk i et idag for vi hadde tenkt oss på fotballkamp utpå kvelden, et av våre eldste barnebarn Didrik hadde juniorkamp på hjemmebane så vi hadde jo lyst på å se på. Det ble brakseier 9 - 1 til hans lag. Mye moro å se på for de er utrolig ballsikre, her blir det spillere til KIL om et par tre år. Gutter i den alderen er gjerne litt late og det er disse også, men det bedrer seg nok ettersom lysten øker. Underholdende kamp ble det.

Sola sto lavt på himmelen og fristelsen ble for stor for meg så kamera appen på mobilen ble satt på HDR som bruker gi spennende effekt. Idag har jeg faktisk kun brukt mobilen bare for moroskyld, den ligger jo i lommen allikevel. Dette var det jeg fikk i pausen.

 

 

Vel hjemme, trøtte og fornøyde for det ble en lang dag for gullhjertet mitt stakkar, men hun har spurt en drøss ganger om det var idag og når vi skulle se på Didrik. Det er ikke så greit når man ikke husker fra en time til en annen. 

Jeg grudde meg til å legge på de ford.........sengeklærne, men se det slapp jeg krongle så mye med for med stødig og sikker fremgangsmåte gjorde Eli den jobben sjøl. Nok en fordel å være gift tenker jeg, for hadde jegvikke hatt gullhjertet mitt så hadde jeg kjøpt meg sovepose for å slippe den drittjobben. 

Nå var det kvelden på meg, god natt og kast ikke bort søvna på dumme drømmer.
 

4 kommentarer

Heidi

14.06.2017 kl.23:12

Takk for nok en herlig oppdatering og som så ofte før avsluttes den med ett stort smil 😀

suttung

15.06.2017 kl.08:36

Heidi: Sjøl takk Heidi og den var seig for det ble seint idag.

dvergpinschere i mitt hjerte

15.06.2017 kl.08:24

Har dere fått "dritt været" nå da...For nå har vi fått sol og sommer! Etter 11 år som hjelpepleier så går sengeskift som en lek! hihih..Det gjelder å gjøre det ofte nok...da får du trening! hihih. ha en god ny dag!

suttung

15.06.2017 kl.08:31

dvergpinschere i mitt hjerte: Tordenbyger i fleng igår, men idag ser det bra ut bare +15. Får bytte en gang i uka heretter eller bytte til teppepose :-D

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits