Innholdsrik Totentur med tilbehør.

Da var vi på plassene våre foran tv'n trøtte i hodet og...................

Turen kan vel sies å være relativt innholdsrik ettersom den jo er 33 mil tur / retur. Bilen vår trengte en vask så det ble stopp på Kongsvinger hos det som engang het Statoil, men som nå heter et eller annet med K.Den ble rein.

Det var Styrkeprøven idag og det er da så klart mye sykkler på veien noe som ikke forstyrrer oss for vi har en fortid som praktiserende PedalAnton begge to og synes sykkel er moro til og med å se på.Det var mange solid trøtte av rasen PedalAnton langs Mjøsa's vestside. Her kommer en gjeng med bra fart.

  

Det ble litt venting og langvarig, men er man på tur så er man på tur og været var jo også med oss. Vel fram kom vi til ventende datter Isabelle ektemannen Trond og eneste barnebarn av arten hunnkjønn Emma. Vårt eldste barnebarn Carl Oscar hadde tatt seg en Harrytur med dama så han fikk vel sett på mye prøving av klær vil jeg tro. Det ble en koslig dag med mat og greier. Mine problemer i matveien var ordnet med på beste tenklige måte og Emma hadde kjøpt laktosefri is til morfar's sære mage. Innholdet ble godtatt og jeg dro til med omtrent en halv boks.

  

Oppe ved Kolbu kirke med den fineste utsikten du kan tenke deg hviler vår engel Mats som døde i mors liv ikke lenge før han skulle møte verden for første gang. Dette er vårt såre punkt som får alt til å virke meningsløst. Om VårHerre finnes så håper je at han en gang kan forklare med meningen med at små barn dør. Før jeg kan tro på en himmel er det tvingende nødvendig. Det er ogsø nødvendig for oss å ha den korte minnestunden for ikke å glemme hvor vondt det gjorde når han døde. Glemmes det så glemmes også det at han har vært levende for det var han jo i mors liv til hjertet sluttet å slå.

Litt av veien hjem ble som alltid etter besøket hos Mats litt stille for vi trenger vel tausheten, men så begynte vi å ta igjen sykklister igjen. De var enda trøttere for disse heltene hadde jo snart kjent salsmaken i 24 timer og da begynner det så klart å gjøre vondt.

  

Dette går vel være symbolet på at vondt begynte magen min også å ville ha det, men av hva ??????? Veien hjem fra omtrent ved Feiring ble en opplevelse av de store fo det var ikke få ganger jeg måtte rømme til skogs. For sikkerhetsskyld tok vi veien over Gullverket til Nord-Odal for der er det øde nok for en som må ned med buksa bak ei bustegran meg ujevne mellomrom.Det ble en plagsom tur.

Nå sitter jeg her på møbelet du ser på bildet ovenfor og det sier ikke plopp i vannpytten der nede, det mer høres ut som vårflommen i Hønnafossen, du vet fossen i svartvitt et par dager siden. Kvalm, diare, hodepine og skjelving som en alkoholikker til tørking. Hva var det jeg ikke så av innholdet i laktosefri og E407 frie isen til Henning Olsen ?

Imorra etter det meste av natten i den hvite ikke lenestolen blir det sinksalve for såre romper, ja for det hjelper.

Et skjelvende god natt fra meg.

 

 

12 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

18.06.2017 kl.02:57

ISh...så trasig med magetrøbbel når du tror du har spist riktig...Høres ut som en innholdsrik og litt slitsom tur ja...Men også litt hyggelig! ha en god natt og god bedring med magen!

suttung

18.06.2017 kl.08:30

dvergpinschere i mitt hjerte: Det er jo litt med at jeg er uforsiktig når det har gått bra lenge.

karidansen

18.06.2017 kl.06:19

Her var det litt skjemt....og en del alvor. (Ganske så levende beskrevet!) Slik er livet - og uten motbakkene hadde vi kanskje ikke klart å registrere det gode som skjer heller? Men ....av og til kan motbakkene kjennes VEL druge.

Ellers skal vel sinksalve gjøre susen for såre stumper? Mora mi tok feil av sinksalven og Solidoxen en gang.....DA ble det livat på badet! Kjerringa var rask med å setta seg på badekarkanten og spyle vekk tannkremen som hadde havnet i feil ende. Det spørs vel om det ble "Frisk pust" ut av feiltagelsen! ;)

suttung

18.06.2017 kl.08:29

karidansen: Jeg tar alt på en gang jeg Kari. Sinksalva må nok til idag, men kanskje skulle jeg teste ut Solidox jeg å :-D

Helena

18.06.2017 kl.07:19

Turen var nok et avbrekk i hverdagen, men trist at du har så f¨ølsom mave. Har selv kronisk tarmsykdom, og en voksen sønn med Chron. Før han fikk diagnosen hadde han det omtrent som du. Er du skikkelig undersøkt hos spesialist?

Oj sa mange som kom syklende, håper beste mann/kvinne vinner.

suttung

18.06.2017 kl.08:27

Helena: Det er noe år siden de fant ut at jeg hadde cøliaki og jeg har vel knapt vært hos legen etterpå. Her er det legebesøk når man må lappes sammen som gjelder. Er ikke så værst idag da, men ikke i toppform :-D

vorden

18.06.2017 kl.10:26

Det er nesten alltid sånn. Når man tror at det har vært en koselig og rolig dag skjer noe som ødelegger hele dagen... masse god bedring <3

suttung

18.06.2017 kl.10:50

vorden: Det går så bra for idag er jeg bare slapp og trøtt, men det går. Nå har jeg mistet 3 kg kroppsvekt på 18 dager så det er da ikke så ille :-D

due

18.06.2017 kl.10:47

hehehehe jeg ler av det siste om sinksalve og toalett :)))))))) Dere er også utrolig tålmodige. Jeg har dessverre ikke helt så tålmodig når det kommer til sykelister på veien. I alle fall om det finnes sykkelstier. Trist å se gravstøtten til deres barnebarn, og sant som du er inne på : Hva er meningen med at små barn dør?

suttung

18.06.2017 kl.10:53

due: Det er bra med sinksalve vettu :-D Ja det er trist, men slik er livet, det må leves uansett.

Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl.11:18

Ønsker deg god bedring og en best mulig dag!

suttung

18.06.2017 kl.13:16

Thomas Frydenberg: Jo takk for det.

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits