Syk, men mye friskere.

Fremdeles syk, men mye friskere den magen min bør jeg nok gjør noe med. Jeg hadde tenkt tarmskylling og vi planlegger hageslangen ned i halsen og et sugerør i rompa for akkurat nå føles det som at det ikke er plass til mer enn det. Ikke rart de små skriker for du verden så sår jeg er bak etter å ha fyllt opp tanken vår med omtrent 1m3. Det er ikke bra å bli så sår for da kan det bli betennelser av det så jeg tenkte at slik spritgel som man har på hendene burde være bra.

Eli er nøye med å ha det på etter først å ha vaska henda med såpe, men så har jo hun rutiner fra jobben. 

Etter å ha tenkt litt på det der jeg satt med buksa nede å studerte Biltema's lektyr så satte ideen seg rett og slett fast inni hodet for hva gjør man ikke for å løse et sårt problem. Slike padder som Eli fjerner sminke med burd være passende til den bruken så jeg fyllte hele padden med spritgel og tenkte jo ikke så mye mer på det. Med overkroppen lett bøyd framover og rompa i været entret padden sin plass i den pelskledde avgrunnen. Det ble stille en stund men hjernen registrert en jagende smerte som for oppover ryggmargen og nådde smertesenteret oppe i toppen. Krigsdans med jodling samtidig med at joggebukse og boxer'n nede ved anklene gjorde bevegelsene korte og brutale. Om du tenker deg en blanding av kenguru og jordrotte så har du et bilde av bevegelsesmønsteret i den hent ferske dansen. Vann,vann for å slukke en brann kan du si, men det at man jo er litt pelskledd gjorde jo at vannet hadde 0 virkning. Med pustevansker etter skrikinga og to nye blåmerker på venstere kne og legg gikk den hardt prøvede meg ut til sin egen Florens Nightegale for å søke råd og hva møte man der ? Jo der ute i sola sitter jo Florens og ler av full hals etter å ha fått hele seansen i lydverson. De trøstende orda hun sa var " det var jo det jeg sa "

Slukøret, lett skjelvende og sittende på ene skinka helt øm i baken nyter jeg nå kveldskaffen i selskap med det breieste flir du noen gang har sett på andre sida bordet. Om en god latter forlenger livet så blir nok gullhjertet mitt styggammel.

Men bakteriefritt ble det.

   

 

12 kommentarer

Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl.20:34

Fortsatt god bedring og god kveld videre!

suttung

18.06.2017 kl.21:12

Thomas Frydenberg: Tusen takk

frodith

18.06.2017 kl.20:34

Huff, du er GAL, må jo ikke finne på sånt når man er SÅ sår!! Da må du pudre med potetmel eller. Først vaske, som et spebarn, dusje vekk, smøre forsiktig, og så på med talkum...eller potetmel om man mangler :-D

Så går det over til slutt.. Stakkar.. Men godt NOEN fikk seg en god latter da...:-D Men nå å du vel bli bedre snart. Var litt langvarig dette.. God bedring

suttung

18.06.2017 kl.21:16

frodith: Det var kanskje litt dumt, men det er da ikke så værst nå da. Trodde ikke slik sprit var så sterk.

Helene

18.06.2017 kl.20:45

..muuuulig du tenker deg om 1/2 gang før du tester ut noe tilsvarende, hehe..kan bare si: sjølgjort er vél gjort - og tommeln opp for Florens-Eli, som egentlig burde ligget å rulla seg i hysterisk latter..hahahaa =P (nei sympati for galskap, er vel ikkje en nordlænnings største egenskap ;)

suttung

18.06.2017 kl.21:17

Helene: du antallet sydde sting og skruer i kroppen min sier nok at jeg tenker alltid etterpå :-D

Marita Isabelle Lundhaug Kleiven

18.06.2017 kl.21:07

Hehehe😂lo så jeg nesten mistet mobilen i badekaret. Forhåpentligvis lærer man av sine påfunn.....hehehehe😂

suttung

18.06.2017 kl.21:18

Marita Isabelle Lundhaug Kleiv: Trur du egentlig at jeg lærer :-D det gjør ikke mor di :-D

Lise E. J.

18.06.2017 kl.21:24

Unnskyld, men jeg ler høyt og ser det så for meg :-D

Og jeg kan så til de grader kjenne meg igjen.

Jeg vet en hel haug om dårlig mage, såre rumper og diverse steder man kan, eller aller helst ikke kan gjøre det man bare MÅ NÅ!

Det er noe med det at må man så må man og det er ikke tull en gang :-D

Bare et lite råtips: IKKE PRØV VADEMECUM!

Gå på apoteket og kjøp Inotyol du Atle - rene rame himmelen.

suttung

18.06.2017 kl.21:35

Lise E. J.: Det er da ikke så værst nå da bare slik behaglig ømt :-D da får vi prøve Vademecum neste gang :-D

karidansen

18.06.2017 kl.21:54

Ha-ha.....Dætta vart fell nesten like gæli som Solidox! Nå har du kanskje den reneste rompa i hele Eidskog! Regner med en like levende beskrivelse når du har gjennomført den hjemmekomponerte varianten av "Operasjon Tarmskylling". Akkurat DEN seansen synes jeg også at bør illustreres i form av bilder! ;)

suttung

18.06.2017 kl.22:03

karidansen: Tarmskyllingen får vente til baken er bra :-D

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits