Et lite bilde fra mobilen min.

Hvorfor dra rundt på et tungt dyrt kamera når du tar bilder fra der du beveger deg. Dette bildet var med en helt vanlig mobil Sony Xperia Z5 og tatt på Mallorca Alcudia. Synes det er litt mye hysteri med å leie inn fotografer og utstyr for å ta bilde av dagens outfit og lignende. Det blir jobikke så mye bedre enn det bloggplatformen tillater. De fleste bildene jeg viser er tatt med mobilen med unntak av makro bilder. Har lyst til å slå et slag for det enkle og greie som folk flest kan gjøre. Blir jo litt sjokkert jeg da når jeg ser at det brukes 40 til 60 lapper for å ta bilder å vise på en blogg der kvaliteten styres av platformen. Blir ikke dette for dumt da ?

Bortsett fra det skjennerende lyset oppe i venstre hjørnet hadde vel ikke dett blitt så mye bedre med et dyrt kamera vist her på boggen. Hva tror du ? Jeg vet ikke for jeg er ikke i nærheten av å være proff med kameraet mitt. Hva er feil med det folkelige og enkle ? Ingen av oss kommer jo til å bli berømte bloggere og fotografer. Bloggtoppens 20 på topp styres av penga og reklamejippo. Det lages jo tv for at disse fortsatt skal være der. 

Opp med mobilen, ta bilder og ha det moro.

 

 

#blogg #foto #fontene #alcudia #side2 #side3 #nettavisen #blogglisten #bloggno #bloggnorge #fotoblogg

16 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

08.08.2017 kl.10:02

Flott bildet! og ja..det er ikke alltid det dyreste er best..

suttung

08.08.2017 kl.11:31

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei det er ikke det. Det har jo du sett når du måtte bruke ditt gamle. Hadde du ikke sagt det så hadde nok ingen sett det. <3

HeidiElise

08.08.2017 kl.10:08

Stilig bilde! :)

Veldig enig med deg. De fleste bildene jeg har på bloggen så langt er tatt med mobil. ;)

suttung

08.08.2017 kl.11:29

HeidiElise: Takk for det <3 Jeg vil liksom ha fram det spontane litt mer. Slik fange sommerfugler å sette dem i kjøleskapet natta over for så å plassere dem ut på en tilfeldig blomst for å få et fint bilde synes jeg lite om. Det røper seg jo litt når du ser de sitter på en blomst de aldri besøker :-D
Så har det også blitt litt stas å fotografere fra nettet, skjermskudd og klippe litt. Men,men verden vil bedras.

Ei_heks

08.08.2017 kl.11:22

Råkult! Helt enig med deg og samme her.

Ønsker deg og din kjære en god dag!

suttung

08.08.2017 kl.11:24

Ei_heks: Det er bra at du er for jeg synes det blir litt for galt når man må ha proff utstyr for å illustrere på en blogg. Det er vel slik det skal være kanskje.

Ei_heks

08.08.2017 kl.11:32

Man trenger selvfølgelig ikke det, for kvaliteten begrenses jo her uansett, som du sier. Andre kan i grunnen få gjøre som de vil, bare jeg slipper.

Men så har jeg ikke ambisjoner om å bli en toppblogger heller. ;)

suttung

08.08.2017 kl.11:47

Ei_heks: Jeg smiler alltid litt når ingen vil si at man gjerne vi ha mange lesere :-) Man kan godt si at man ikke tenker på det, men......
Jeg ønsker å få så mange som......helst vår berømte mamma for da har jeg jo nådd mange. Det hjelper ikke de" unge demente " noe særlig med 20 lesere. En ting jeg beundrer toppbloggerne for er at de tør å se på seg sjøl som bra. Det er mange ting jeg vet jeg er bra på å det er jeg stolt av. Dessverre ligger ikke bloggen under de tingene, men jeg skulle ønske det. Tenk for et løft for dementssaken om man hadde fått tilgang til media på det planet de gjør. Egentlig så bryr jo ikke så mange seg om disse av våre medmennesker som ikke husker siste toalettbesøk. Tenker jeg har de på bloggen min som bryr seg. Du vet jeg har 3 ganger så mange lesere i nabokommunen i Sverige som i min egen hjemmkommune og like mange i Andalucia. Slik er virkeligheta. Jeg vil bli lest, men kommer neppe til å få så mange.

Ei_heks

08.08.2017 kl.12:19

Jeg skjønner tanken din og for deg dreier det seg jo om noe som er VIKTIG!!!

Og som jeg har sagt før, de som leser snakker om og sånn lever ordene dine et liv utenfor bloggen også. Det med dobesøkene er kanskje ikke livets navle for oss som leser, men det er et av mange små ting som samlet gir et nyansert og tydelig bilde av hvor ille det er å leve med sykdommen.

For min del er det sånn at jeg godt vet at jeg ikke har det overskuddet som kreves for å følge opp en toppblogg. Kanskje i fremtiden en gang, men ikke nå. Derfor tusler jeg rundt her i mitt eget tempo. Flere lesere hadde selvfølgelig vært hyggelig, men ikke på toppnivå. Da hadde kravet til å prestere blitt for overveldende for meg. Jeg har dager hvor jeg ikke klarer stort og da ville en toppblogg blitt en byrde fremfor en glede. For meg skal dette være en glede. :)

suttung

08.08.2017 kl.13:21

Ei_heks: Jeg hadde vel heller ikke orket det presset tenker jeg. Egentlig trodde jeg dette skulle gi et løft for den lokale demensforeningen, men det ble en flopp for bygdedyret og janteloven har sterke røtter her. Det er nesten så man føler et lite ubehag med å gå i butikken i og med at folk på et vis har satt tommelen ned. Nå er nok bloggen min i denne formen kanskje også kortvarig og det er vel ikke sikkert jeg skriver fast etter nyttår. Bloggen skal uansett få være her så kan de som vil og trenger det lese.

frodith

08.08.2017 kl.12:45

Nei gjør det enklest mulig sier jeg også :-) Jeg er jo så frekk at jeg jukser litt også innimellom :-D

suttung

08.08.2017 kl.13:13

frodith: Du bruker jo " juksinga " de til å illustrere et innlegg. Det synes vel jeg er greit jeg da :-)

Ei_heks

08.08.2017 kl.13:34

Ja, bygdedyret kan være et monster langt verre enn alzheimer. :'(

De burde heller støttet deg og gledet seg over at deres lille lokallag kunne fått et løft takket være deg.

Jannicke Elnæs

08.08.2017 kl.13:50

HAHA, helt enig med deg ;))

Iselin

12.08.2017 kl.16:42

Mobilbilder kan virkelig bli veldig flotte :)

suttung

13.08.2017 kl.10:55

Iselin: De kan jo det, men man skal ha litt flaks vet du <3

Skriv en ny kommentar

suttung

suttung

64, Eidskog

Jeg er nokså anonym med få gode egenskaper, men en har jeg, en vilje av stål. Det handler mest om gullhjertet mitt som har fått diagnosen Alzheimer og om hvordan vi takler veien inn i det ukjente. Kjærligheten til min kjære Eli er den jeg blogger om.

Kategorier

Arkiv

hits